Afspraak maken
Of vrijblijvend contact opnemen

Facturatie

U ontvangt uw rekening van Infomedics

Bij Dental hygienists richten wij onze aandacht op het leveren van goede zorg, om deze reden werken wij samen met Infomedics. Zij regelen het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening van de behadeling krijgt van Infomedics.

Indien uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Wanneer u geen aanvullende tandartsverzekering heeft, dient u het volledige bedrag aan Infomedics te betalen. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen.

Regel het online!

Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul de omschrijving (cijferreeks) in die op rekening staat en controleer of uw rekening is betaald. Als dit niet het geval is kunt u direct betalen via iDEAL.

  • Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kunt u tegen kosten een betalingsregeling treffen. Online vindt u ook meer informatie over het Infomedics Betaalplan.

  • Veelgestelde vragen bekijken

Als u een vraag heeft, kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen. Anders kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics.