Afspraak maken
Of vrijblijvend contact opnemen

Eerste afspraak

Welkom bij ons in de praktijk!

U heeft geen verwijzing nodig voor uw eerste afspraak. U kunt uzelf inschrijven en alvast een afspraak inplannen via de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen 0317-465490 en aangeven dat u graag bij Dental Hygienists een afspraak wilt maken.

eerste afspraak

Wat kunt u verwachten?

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptioniste. Daar zal een gezondheidsvragenlijst aan u worden overhandigd, welke u mag invullen. Deze zullen wij tijdens de behandeling bespreken. Het is voor ons van belang om de informatie te krijgen over eventuele aandoeningen, medicatiegebruik en uw leefgewoontes. Deze kunnen van invloed zijn op uw mondgezondheid, eventuele oorzaak van de aandoeningen in de mond en de behandelingen die wij uitvoeren. Mocht u een medicatielijst hebben neem deze mee. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, dit valt onder het medisch beroepsgeheim.

Vervolgens zullen wij tijdens de eerste afspraak de conditie van uw gebit en van het tandvlees beoordelen. We zullen uw wensen en/of verwachtingen met u bespreken. Aan de hand hiervan bekijken wij welke behandeling u nodig heeft. In sommige gevallen zijn er meer afspraken nodig om het gebit volledig te kunnen reinigen, dit zullen wij met u bespreekbaar maken. Tot slot krijgt u de juiste instructies mee om uw mondzorg optimaal te houden.

Bent u angstig of heeft u andere wensen? Wij nemen extra tijd, of bouwen de intensiteit van behandelingen rustig op, zodat u in uw eigen tempo kunt wennen. Deze aanpak gebruiken we ook vaak bij het behandelen van kinderen.

Mocht u onder behandeling zijn geweest bij de parodontoloog en/of eerder een parodontale behandeling hebben gehad bij een andere praktijk dan bent u bij ons welkom voor het nazorg traject.

Maak direct een afspraak. Bent u nieuw bij Dental Hygienists, schrijf u dan eerst in.